Followers

Tuesday, June 15, 2010

World Cup 2010 - Agenda Syaitan/Zionis?

[/img]

Jika anda datang ke negara-negara arab timur tengah sekarang, pasti anda juga akan merasakan anda berada di negara Brazil, Spain, Italy, Argentina dan lain-lain. Ini pengalaman saya selama berada di Jordan dan baru pulang dari Syria. Demam penduduk tempatan lebih teruk nampaknya. Bendera negara pilihan mereka digantung dan dikibar di hadapan rumah dan kedai-kedai mereka. Macam-macam perangai dunia akhir zaman. Media antarabangsa sudah berjaya mengalih pandangan masyarakat antarabangsa kepada dunia buang masa, lalai dan leka.


Normalisasi Mukaddimah Zina & Promosi Zina

South Africa has said that it needs one billion condoms in 2010, due in large part to the upcoming soccer tournament. A batch of 42 million is already headed to the host nation by way of Britain. According to the Guardian, one billion condoms would represent a substantial increase from the country's typical supply: Some 450m male condoms are distributed in South Africa every year but, with 16 million sexually active men and one of the highest HIV infection rates in the world, there are never enough. In addition to the surge of condoms, 40,000 prostitues are expected to enter South Africa during the World Cup. klik untuk sumber

Walaupun mendapat tentang dari pihak gereja mereka, tentangan tidak dihiraukan. Suasana ini sengaja digambarkan dengan wanita-wanita yang berpakaian menjolok mata seolah-olah sebagai mempromosi hubungan sex. Saya terkejut apabila mendengar laporan dari bilik berita al-Jazeera semalam yang mengeluarkan fakta berkenaan penjualan kondom yang terlalu tinggi sempena piala dunia ini. Ini sesuatu perkembangan yang sangat berbahaya. Apa kata pihak gereja mereka? klik di sini.

Ini pula saya quote dari blog peminat bola:

Fan Girl Africa World Cup 2010 has arrived, many Hotels and restaurants are already full with visitors. The Hotels provide entertainment as well as many Restaurants are providing food that is super expensive. Brazil Grils Fans in Africa World Cup 2010 Show the Spirit, Sexy and Hot
Sifat kebinatangan seperti ini boleh anda cari di dalam protokol zionis.

Protokol 13 : Untuk melengkapi usaha-usaha memonopoli dan mempercepatkan proses keruntuhan kaum industrialis dari kalangan bukan Yahudi, di samping terus mendorong adanya spekulasi itu, maka bangsa Yahudi menyebarkan projek-projek kemewahan, badan pertunjukan di kalangan bukan Yahudi kerana semuanya ini akan menelan kekayaan mereka. Untuk mengalihkan perhatian orang-orang bukan Yahudi dari memikirkan persoalan politik, maka agen-agen Yahudi hendaklah membawa mereka kepada kegiatan-kegiatan hiburan, olahraga (sukan), pesta-pesta, pertandingan-pertandingan kesenian, kebudayaan dan lain-lain lagi.


Sebuah persoalan yang kita mesti dan wajib jawab, adakah kita ingin melengkapkan protokol tersebut dengan menjadikan diri kita sebahagian dari mangsa mereka?
Satanic Symbolism

[/img]
Jahbulon adalah salah satu dari amalan ritual ketuhanan puak freemason. Ia cuba menonjolkan ciri-ciri kesyaitanan

[/img]
2010 world cup logo Satanic Symbolism - The Gorilla199 Channel

Horus was a popular Egyptian god who was the son of Osiris and Isis. Osiris and Horus were both solar deities. Osiris was the setting sun, Horus the rising sun. The Pharoah was considered to be an incarnation of Horus (also known as “Amen-Ra,” the sun god). The story of Horus can be found in “The Egyptian Book of the Dead (also known as the “Papyrus of Ani”) written over 3,000 years before the birth of Jesus.

Acara Untuk Mengalih Pandang

Perlu kita ingat, menganjurkan acara bertaraf dunia secara besar-besaran ini adalah salah satu dari cara puak ini untuk mengalih pandangan masyarakat dari isu-isu penting umat selain memberi mereka masa yang sesuai untuk menyusun dan menjalankan aktiviti mereka. Dengan cara melekakan masyarakat dunia, mereka boleh bergerak tanpa ada siapa yang sedar aktiviti penting mereka.

Persoalan,
1. Apa yang sedang terjadi di Semenanjung Gaza, Bosnia, masyarakat sunnah di Iraq sekarang ini?
2. Apakah anda tahu pertemuan-pertemuan sulit mereka diatur pada waktu ini?
3. Apa anda tahu, kewangan mereka kembali kukuh dengan adanya acara sebegini?
4. Apa anda tahu, berapa ramai muslim tidak lagi punya rasa marah walaupun di dalam hati apabila melihat wanita separuh bogel melompat-lompat dihadapan mereka?

Jawapan yang mudah, sebilangan besar dari kita tidak tahu sebahagian dari jawapan kepada persoalan di atas. Inilah peranan media mereka dan kotak sihir mereka, iaitu televisyen. Media sekarang ini sama ada yang benar-benar berperanan untuk mengalihkan pandangan atau mereka yang secara tidak sengaja turut mengalihkan pandangan masyarakat dunia kini sedang aktif mengeluarkan isu-isu berkaitan bola. Secara logikalnya, adakah 'bola sepak' tiba-tiba' boleh menjadi isu terbesar dan terpenting untuk dunia? bukankah isu yang agak penting sekarang ini adalah isu kejatuhan ekonomi dan isu flotilla (walaupun ini termasuk dalam perancangan mereka)? Ini bagi saya sesuatu yang janggal dan sangat mustahil. Anda boleh lihat contoh berkaitan media control & mind control:

Semalam ramai yang marah dan sangat emosi bila media mengeluarkan isu serangan israel terhadap flotilla. Dua hari kemudian, muka-muka yang marah ini tadi bersorak kegembiraan apabila terasminya piala dunia 2010.

Ini contoh yang sangat mudah bagaimana mereka mengawal emosi masyarakat dunia. Sungguh licik dan berperancangan. Renung-renungkanlah.

Penghinaan Terhormat Untuk Bangsa Arab

Menurut pemerhatian saya sebagai salah seorang rakyat Malaysia yang sekarang berada di negara Arab, pelbagai cara yang digunakan oleh mereka dalam mengheret masyarakat sivil dan pemimpin arab dalam suatu lembah yang dilihat mundur lagi hina.

Kalau sebelum ini, kita tahu bahawa bangsa Arab Islam adalah bangsa yang apabila disebut nama mereka, mereka itu dikalangan orang-orang baik. Ya, ini memang pernah berlaku. Tetapi setelah lama penjajahan psikologi berlaku masyarakat arab kini seolah tidak sedar bahawa mereka sebenarnya sedang dihina secara terhormat. Apa yang dimaksudkan dengan penghinaan secara terhormat? Ia memberi maksud, bagaimana pihak musuh melakukan perancangan yang teliti dan jinak dalam mengubah culture masyarakat arab dari yang benar-benar berprinsip sehingga budaya ikut-ikutan dan menjijikkan. Bagi saya, Arab itu tidak sesuai dengan perangai yang buruk kerana mereka lebih dahulu menerima Islam dari kita.

Jika anda pernah ke negara-negara timur tengah, bukalah kotak sihir yang ada. Kotak sihir yang saya maksudkan ialah Televisyen. Begitu hinanya masyarakat arab ini dipertontonkan kepada bangsa mereka sendiri. Menjadi pelik apabila mereka masih dalam keadaan biasa dan statik apabila bangasa mereka dipertontonkan seperti itu. Saya sarankan untuk anda tonton siri The Arrivals yang mengisahkan bagaimana industri perfileman mereka berusaha untuk melakukan aktiviti penghinaan ini dan kemudian , mari kita lihat video promo Piala Dunia 2010 ini.
Pesanan Ikhlas

Menjadi ummah yang punya kekuatan dari sudut fizikal dan mental itu sangat dituntut oleh Islam, dan keselarasan kedua-dua elemen tersebut perlu betul-betul seimbangan. Muslim yang sebenar akan berasa marah apabila ada pihak yang cuba untuk menodai ketinggian dan keluhuran maruah manusia yang dimuliakan oleh Islam. Saya risau jika ada dikalangan umat Islam hari ini yang masih boleh tersenyum apabila melihat maksiat dihadapan matanya.

Nabi s.a.w bersabda:
وعن أبي سعيد الخدري -رضى الله عنه- قال: سمعت رسول الله -صلى الله عليه وسلم- يقول: من رأى منكم منكرا، فليغيره بيده، فإن لم يستطع فبلسانه، فإن لم يستطع فبقلبه، وذلك أضعف الإيمان - رواه مسلم .

Ertinya: “Sesiapa sahaja di kalangan kamu yang melihat kemungkaran, maka ubahlah dengan tangannya. Jika dia tidak mampu, maka ubahlah dengan lidahnya dan jika dia tidak mampu (walau hanya dengan lidah), maka ubahlah dengan hatinya. Dan itu adalah selemah-lemah iman”. Hadis riwayat Muslim

Perancangan mereka sememangnya sangat bahaya untuk aqidah dan akhlak muslim, Anda sendiri boleh rujuk protokol-protokol mereka bagaimana mereka merosakkan manusia sejagat serta mengambil tampuk pemerintahan dunia berteraskan nafsu dan berjiwa syaitan. Jika anda duduk sahaja tanpa ada rasa ingin bermujahadah menentang musuh yang nyata ini, anda telah melakukan kesilapan yang besar. Saya hanya mampu menasihati dan memberi cara menyedarkan kita dari tipu daya musuh. Pilihan ditangan kita.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...